Suports impresos

Ens encarreguem de donar forma física als teus projectes. Ens apassiona el disseny i la impressió, per això oferim solucions perquè la teva idea arribi al públic de manera efectiva i impactant.

Definir el projecte

Quin és el nostre objectiu?

A Prodifusió tenim com a objectiu crear suports impresos que connectin amb el públic i transmetin el missatge de manera clara i efectiva. Treballem de forma personalitzada amb cada client per assegurar que el resultat final compleixi les seves expectatives.

A qui anirà dirigit?

Els nostres suports impresos estan dirigits a qualsevol empresa, organització o particular que necessiti transmetre un missatge de forma tangible i efectiva. Oferim serveis personalitzats per adaptar-nos a les necessitats de cada client.

Quina és la millor manera per difondre-ho?

Depenent del contingut del projecte, optem per diferents formats de difusió com cartells, flyers, revistes, etc. Ens adaptem a les necessitats del client per escollir la millor opció per a cada projecte.

Quan volem començar?

Els nostres professionals estan sempre disponibles per començar a treballar en el teu projecte. Ens adaptem als teus horaris per aconseguir els millors resultats en el menor temps possible.

Formats de difusió

Cartells comerç

Els cartells comercials són una de les millors opcions per promocionar un producte o servei. En Prodifusió creem cartells atractius i eficaços que capten l’atenció del públic i transmeten el missatge de forma clara.

Cartells cola

Si vols destacar en una fira, esdeveniment o en el teu propi establiment, els cartells de cola són una opció excel·lent. Oferim dissenys personalitzats per a cada client per assegurar que els seus cartells de cola destaquen entre la multitud.

Revistes

Les revistes són una eina excel·lent per transmetre informació detallada sobre un producte, servei o tema. En Prodifusió creem revistes atractives i ben dissenyades que transmeten el missatge de forma clara i efectiva.

Flyers

Els flyers són una opció de difusió versàtil que es pot utilitzar en diferents situacions. Oferim dissenys personalitzats per adaptar-nos a les necessitats de cada client i assegurar que els seus flyers atrauen l’atenció del públic.

Vols un bon disseny pel teu projecte?

Un bon disseny és clau per a la comunicació visual del teu projecte. El nostre equip de dissenyadors professionals treballarà per crear una imatge impactant que ressalti la teva marca o projecte.

Vols que ens encarreguem de la producció?

En Prodifusió ens encarreguem de tot el procés de producció, des del disseny fins a la impressió. Així, podràs centrar-te en el que realment importa: el teu projecte.