Creiem que la comunicació és clau per connectar persones, cultures i idees. Estem compromesos a ajudar les empreses i organitzacions a destacar en el seu sector mitjançant solucions creatives i innovadores. Estem impulsats per la passió per la cultura i la creativitat, i això es reflecteix en tots els nostres projectes. Descobriu com podem ajudar-vos a assolir els vostres objectius de comunicació.

Les teves idees, els nostres reptes

A Prodifusió, estem sempre oberts a escoltar les teves idees i necessitats en comunicació. Sigui quin sigui el teu projecte o desafiament, estem preparats per ajudar-te a assolir els teus objectius. Treballarem junts per comprendre les teves necessitats, plantejar solucions creatives i personalitzades, i posar-les en pràctica amb eficàcia i eficiència.

Creiem en la importància de la col·laboració i la comunicació clara, i ens esforcem per mantenir-te informar en tot moment sobre l’estat del teu projecte. Per això, et convidem a contactar amb nosaltres per compartir les teves idees i reptes, i convertir-los en una realitat exitosa. Junts, podem aconseguir grans coses.

Gestió de campanyes

Estratègia de comunicació

A Prodifusió, ajudem les empreses a desenvolupar estratègies de comunicació efectives per a les seves campanyes. Analitzem el teu públic i sector, identifiquem els teus punts forts i febles, i desenvolupem un pla personalitzat que garanteixi el teu èxit en la teva campanya. Amb la nostra orientació, podràs comunicar-te de manera clara i eficaç amb el teu públic, arribar a noves audiències i destacar en el teu sector.

Planificació i gestió de campanyes

Gestionem i planifiquem la teva campanya des dels inicis fins a l’èxit final. En Prodifusió, ens assegurem de que la teva campanya estigui organitzada, ben planificada i executada amb precisió. Identifiquem les plataformes adequades per difondre el teu missatge, planifiquem els continguts, i monitoritzem els resultats per assegurar-nos que estàs aconseguint els teus objectius.

Gestió de xarxes socials

En el món digital d’avui en dia, les xarxes socials són una eina essencial per connectar amb el teu públic i difondre el teu missatge. En Prodifusió, gestionem les teves xarxes socials perquè puguis centrar-te en la teva empresa. Creem continguts creatius i atractius, monitoritzem els comentaris i respostes, i analitzem les dades per ajustar la teva estratègia de xarxes socials per aconseguir els millors resultats. Amb el nostre servei de gestió de xarxes socials, podràs créixer la teva marca i arribar a noves audiències.

Poble a poble, carrer a carrer

Com a empresa de comunicació cultural, estem compromesos a ajudar a difondre les iniciatives i les activitats culturals en cada racó del territori.

El nostre mapa de les comarques de Catalunya mostra els diferents llocs on hem treballat amb organitzacions locals per aconseguir que les seves activitats culturals siguin un èxit. Això inclou des de petits pobles fins a grans ciutats, i des de carrers fins a places, així com també espais culturals emblemàtics.

A Prodifusió, creiem que la cultura és una part essencial del teixit social de cada comunitat, i això es reflecteix en la nostra tasca de comunicació cultural. Treballem amb organitzacions locals per ajudar a promocionar els seus esdeveniments i activitats, des dels festivals fins a les exposicions, passant per concerts i esdeveniments esportius. La nostra tasca no només ajuda a difondre les iniciatives locals, sinó que també contribueix a la promoció de les regions i les seves peculiaritats.

Estem orgullosos de la nostra tasca en aquesta àrea i continuarem treballant amb les comunitats locals per assegurar-nos que la cultura i les activitats culturals siguin accessibles per a tothom.

GIRONA
BARCELONA
FIGUERES
BANYOLES
CELRÀ

SARRIÀ DE TER
GIRONA
BARCELONA
FIGUERES
BANYOLES

CELRÀ
SARRIÀ DE TER

Circuits temàtics

Comercial

El nostre circuit temàtic comercial ofereix una àmplia gamma de serveis per ajudar a les empreses a promocionar els seus productes i serveis. Des de la gestió de xarxes socials fins a la planificació d’esdeveniments, el nostre equip de professionals ajuda a les empreses a connectar amb el seu públic i aconseguir els seus objectius de màrqueting.

La cultura és el nucli de la nostra empresa i el nostre circuit temàtic cultural és una mostra del nostre compromís amb aquesta idea. Treballem amb organitzacions culturals per promoure i difondre les seves activitats i esdeveniments. Des de les exposicions d’art fins als festivals de música, la nostra tasca ajuda a enriquir la vida cultural de les comunitats.

Cultural

Turístic

El nostre circuit temàtic turístic és la combinació perfecta d’oci i turisme. Oferim paquets turístics personalitzats que inclouen visites a llocs històrics, activitats a l’aire lliure i experiències gastronòmiques úniques. El nostre objectiu és oferir als nostres clients una experiència única i inoblidable de la nostra bellesa natural i cultural.

El nostre circuit temàtic formatiu està dissenyat per ajudar a les persones a desenvolupar les seves habilitats i coneixements. Oferim una àmplia gamma de cursos i tallers en línia i presencials, que inclouen des de la formació en habilitats de comunicació fins a la gestió del temps i el lideratge. La nostra tasca és ajudar a les persones a créixer professionalment i personalment.

Formatiu

Sanitari

Desenvolupem circuits temàtics enfocats en el món sanitari per ajudar a connectar els professionals de la salut amb el seu públic. Oferim solucions de comunicació personalitzades per ajudar a promoure la salut i millorar la seva imatge de marca.

Creem circuits temàtics per a activitats educatives, incloent-hi tallers, conferències i altres activitats relacionades amb l’educació. Oferim solucions personalitzades per ajudar a promoure l’educació i millorar l’aprenentatge en diferents entorns.

Educatiu

El nostre granet de sorra pel planeta

A Prodifusió ens preocupem pel planeta i volem contribuir a fer del nostre món un lloc millor per a tothom. És per això que treballem de manera sostenible i responsable, fent ús de materials i pràctiques ecològiques en tots els nostres projectes.

A més, col·laborem amb diferents iniciatives i organitzacions que promouen la protecció del medi ambient, amb l’objectiu de contribuir a preservar la natura i minimitzar l’impacte de les nostres accions en el planeta.

Creiem que cada petit gest compta i per això fem el possible per deixar el nostre granet de sorra pel planeta, conscients que les petites accions poden fer una gran diferència a llarg termini.